Kontakta oss


 

10418892_10202630691107855_196714936684050490_n

Camilla Wellsén
camilla@rise-and-shine.se

Mobil: +46 (0)70-331 34 99

Coach Mental tränare Näringsterapeut 
Massageterapeut, Idrottsmassage, Träningsinstruktör                                                      
Rise and Shine i Örebro AB
Samsala Skogstorp 271
694 92 Hallsberg
Ibland blir det inte som du tänkt dig..
…det blir bättre 😉

 

Camillas sätt att ställa frågor och få dig att vända på tanken är en av fördelarna med att boka en personlig coaching. På ett ödmjukt men ändå drivande sätt får hon dig att hitta må bra känslan som tar dig till dina mål. Genom sin stora erfarenhet inom idrott och hälsa och livsstilscoaching har hon utvecklat sitt eget sätt att coacha. Med Glimten i ögat föreläser eller utbildar hon inom personlig utveckling, näringslära och  säljteknik. Ledord för Camilla är enkelt och ärligt

 

I hela mitt liv har jag haft en drivkraft att förverkliga mina mål och drömmar. Uppfostrad i klubbar som Åsbro GOIF ( löpning) och OK Tisaren( orientering) och i några innebandyklubbar i länet. Intresset för idrott finns fortfarande kvar och för mig är det ett sätt att håll mig ung, rensa hjärnan och må bra.

 I vuxen ålder kom jag i kontakt med mental träning och visste på en gång att det här vill jag arbeta med resten av mitt liv. Jag har lärt mig att ta ansvar för mitt liv på ett djupare plan. Där jag kan välja min reaktion på sådant som händer mig i livet. Att välja att inte bli ett offer för vad andra människor säger som kan såra mig. Att inte vara styrd av omständigheter och allt som händer runt omkring. Jag kan bara förändra mig själv, först då kan jag märka en positiv förändring hos någon annan.

Mina erfarenheter i arbetslivet började i Kumla på Ericsson. Redan på den tiden var jag intresserad av att vara med och påverka. Efter några år när nyfikenheten övertog rädslan  att prata inför grupp fick jag chansen att bli instruktör. Jag glömmer aldrig min dåvarande arbetsledares fråga. Vad är det värsta som kan hända Camilla? Sakta men säkert blev jag bättre o bättre på att prata inför grupper, chefer och på möten.Ytterligare några år senare dök möjligheten upp att bli arbetsledare. Idag är det bland det bästa jag vet att leda kurser, utbildningar och föreläsa och inspirera människor :)

 02 startade jag mitt första företag, med drömmen att kunna styra mitt eget arbeta, Jag arbetade inom friskvård som Massageterapeut. Genom åren har jag byggt på till Näringsterapeut, gymägare, livsstilscoach, personlig coach mental tränare, gruppträningsinstruktör. Under 1 år och 4 månader har jag även arbetat som takförsäljare. Väldigt kul att prova på något helt annan. Det gav en inblick och en erfarehet att arbeta i byggbranchen.

Min motivation och drivkraft ligger i att vara med och påverka, förbättra och förändra. Att allting inte står skrivet i sten. Att kunna förmedla att vi alla kan hamna på en plats där vi känner oss tillfreds med oss själva.

Jag väljer glädje, tacksamhet och ett lyckligt liv. På ett eller annat sätt kommer mental träning alltid ingå.

Jag har en medial sida som har funnit med mig ända sedan jag var liten. För mig är det en hjälp på vägen i min vardag, och jag hjälper även andra människor att finna sin väg genom att förmedla budskap från andevärlden. 

 Jag finns på Wasa Rehab i Örebro tisdag-fredag. Här kan du boka  livsstilscoaching, kinesiologitestning,massage, avslappning, chakrabalansering eller personlig träning.

Du kan även boka mig för föreläsningar eller utbildning på din arbetsplats eller i din förening. 

 

Du möter mig  som träningsinstruktör på Wasa Rehab i Örebro,. Bugg och Modern fox instruktör i vårt företag Dance Together. Kursledare i chakrabalansering. Under höstterminen -18 finns jag på Rockrullarna som instruktör i Modern fox.IMG_0066[1]

IMG_0067[1]

 

 

 

 

 


 

 

 


.

dans 1 dans 2

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande