Behandlingar


massageIMG_0069[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skogsvägAlicia frostVille o Alicia

 

Unna dig en behandling eller ett samtal i det natursköna området Skogstorp.  Tisdagar-fredagar finns jag hos Wasa Rehab på Ringgatan 16 på Väster i Örebro.  Boka en tid för ren avslappning eller djupgående behandlande massage. Även en djupgående behandling kommer vara avslappnade för kroppen, men kan ge dig träningsvärk om du har väldigt spända muskler.

 

Guidad avslappning- Här lär du dig tekniken för att kunna göra detta själv hemma. Vi arbetar med att släppa på gamla blockeringar och få musklerna och sinnet totalt avslappnat. Avslappning och andning är A och O för ett långt och friskt liv. Det är även en grundförutsättning när du vill göra en förändring eller arbeta med personlig utveckling. För att kunna ta in ny kunskap och för att kunna släppa taget om den stress och det tankekoas som många idag upplever.

Chakrabalansering

Ett skönt sätt att släppa ut gamla blockeringar som ligger kvar och stör ditt enegiflöde idag. Vi är en helhet och det som smärtar i din kropp/ditt sinne kan vara en känslomässig obalans från tidigare obearbetade händelser. Behandlingen kan bli känslosam, men efteråt så känner de flesta en lättnad och glädje.

 

Passa på att ta en promenad i vår fina skog, eller njut en stund av hästarna som betar i hagen.

 

IMG_0080[1]IMG_0115[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 min 500 kr

45 min 600 kr Massage, avslappning el chakrabalansering

75 min 800 kr massage, avslappning el chakrabalanering

5 kort 30 min 2000 kr

3 kort  45 min   1650 kr

5 kort 45 min 2500 kr

tidsbokning

företag ex moms

camilla@rise-and-shine.se el 

mobil 070-331 34 99

 

 

 

 

 

 

 

                                                                             Avslappning är A & O