Behandling

OPTIMUMTRÄNING/BEHANDLING
Fram till 15 maj kommer jag ta emot klienter för 800kr (ord 1400kr)

Nuvarande erfarenhet:

20 år som massageterapeut med flera påbyggnadsutbildningar inom Kinesiologi, mobilisering. Näringsterapeut. Licensierad Mental Tränare.
Detta ingår :
✅Du får fylla i en utförlig anamnes ( bakgrund och underlag om ditt tillstånd) Du fyller i den i lugn o ro hemma. Du får den via en länk i ditt mail.
✅ Grundlig funktionsanalys med flera tester . Detta gör vi tillsammans.
✅ Ett program med övningar som stärker och aktiverar rätt muskler för att skapa balans i din kropp. Du får övningarna hemskickade med bilder och utförliga förklaringar.
✅Vi går även igenom dessa övningar tillsammans på plats.
✅ Behandling och genomgång av kroppen/korrigering av snedställning i bäcken ingår. (mjuk mobilisering)
OPTIMUM METODEN på stark framfart i hela Sverige då många klienter känner stor förbättring redan efter första mötet. Ett koncept som ser till hela människa och inte en del.
✅Åtgärda grundorsaken till kroniska smärtor, återkommande skador och förbättra prestationsförmågan!
Trots att många tränat både rehab, core och mängder av annan ”balanserande” träning är det väldigt vanligt med smärta i muskler och leder, återkommande skador och nedsatt prestationsförmåga på grund av att traditionell träning ofta ändå inte åtgärdat det riktiga problemet.
Problemet är nämligen att man många gånger tränar ”fel” muskler och inte kommer åt de muskler som är designade för att hålla kroppen smärtfri. Studier på människor i natursamhällen visar att de i princip inte lider av kronisk smärta samtidigt som de har en rörlig och stark kropp.
Orsaken är de bibehållit den naturliga muskulära balans som krävs för smärtfrihet och hög prestationsförmåga. Med kroppen i balans kan man fördela den belastning kroppen utsätts för i olika situationer optimalt och inga snedbelastningar som leder till smärta uppstår.
Med OptimumTräning® som bygger på postural terapi har vi ett helt nytt sätt att balansera kroppen och åtgärdar snedbelastningen genom att aktivera de viktigaste djupt liggande och oftast förbisedda musklerna som är ansvariga för att ta upp större delen av belastningen i olika situationer. Vi pratar nu inte om core- eller djupa magmusklerna, utan den än djupare liggande hållnings- stabiliseringsmuskulaturen. På detta sätt kommer vi åt den verkliga grundorsaken till problematiken. Resultatet blir smärtfrihet, förbättrad rörlighet och styrka samt en ökad prestationsförmåga.
Varmt Välkommen att boka din tid via
camilla@rise-and-shine.se


PROBLEMATIK SOM FÖRBÄTTRAS MED MOBILERINGSBEHANDLING OCH OPTIMUM TRÄNING

Artros

Ont i bäcken/ ländrygg

Höft/knä/fotproblem

Idrottsskador

Axelbesvär/skador

Nackbesvär

Ryggproblem

Nervsmärta/nervpåverkan

Diskbråck

ischias

mm


Genom mjuk mobilisering korrigerar jag snedställning i bäcken( tex tillfällig benlängdsskillnad) och kroppens leder. När kroppen är i balans ökar din naturliga styrka och du har bästa förutsättningen till starka och avslappnade muskler.

I samband med behandling får du med dig enkla övningar att göra hemma. Dessa övningar skapa ytterligare rörlighet i dina posturala muskler( våra hållningsmuskler) Vilka är grunden för att bygga/reparera den styrka du behöver i alla muskelgrupper.

Vare sig du är äldre och har värk och problem att gå, eller om du är på idrottsnivå med obalans eller skada.

Utifrån vad kroppen är redo för kan behandlingstiden variera. En behandling kostar 800 kr på min mottagning i Örebro eller Hallsberg.

Vill ni boka mig på annan ort eller på ert företag?

Jag reser gärna. Maila på: camilla@rise-and-shine.se för offert.

Behandlar i Uddevalla 1-2 dag / månad.