Medial

Camilla har en medial gåva, vilket betyder att hon kan få kontakt med dina anhöriga på andra sidan. I ett möte eller en behandling kan du få guidande information från familj, vänner, släktingar som lämnat jordelivet. Din andliga familj träder fram till dig som är öppen för det.
Dessa brukar träda fram och förmedla budskap för att hjälpa dig på vägen.
De vill dig alltid väl och deras avsikt är alltid att få dig att må bättre och att hjälpa dig på rätt väg.
Vi får inte alltid höra det vi vill höra och vi får inte alltid budskap från den vi önskar ska träda fram.
Du har en uppgift här på jorden och den ska du lösa själv. Men du kan alltid få råd på vägen och be om vägledning. Vi har alla denna gåva inuti oss. Din intuition är en del av detta.

Änglarna och vår andliga familj vill få oss att gå den väg vi är ämnad att gå. Då kommer våra liv bli enklare. Vi skall inte behöva kämpa och slita ut oss för att må bra. Må bra är vårt naturliga tillstånd. Vi har alla en större kraft inom oss. Denna kraft strömmar genom dig och är sammanlänkad med den universiella kraften. Här i ligger vår potential att lyckas med allt vi vill , när vi arbetar utifrån det högsta goda. Samt självläkning och hjälpa andra att läka. Du kan bli medveten om och stärka din kraft när du vänder dig inåt. 

När vi har förlorat någon vi älskar, någon som stått oss nära eller själv varit med om olycka eller trauman kan det vara svårt att förstå att det finns ett syfte med sitt liv. Men det finns ett syfte. Vi är en helhet och de vi förlorar försvinner inte, vi är fortfarande sammanlänkad med de som gått bort.

De finns många änglabarn i himlen och deras uppgift på jorden varade en kort period. De jag haft kontakt med förmedlar att de idag mår bra och är starka ljusvarelser. Dessa änglabarn vill att deras jordföräldrar skall förstå detta och att föräldrarnas uppgift är att leva fullt ut, må bra och känna livsglädje och kärlek igen.

Den vi förlorat finns kvar hos oss, vi kan ofta känna dem i vår närhet om vi tillåter vårt sinne att släppa in dem .

Hos Camilla kan du boka medial vägledning i form av privat sittning. Camilla har haft sittningar i ca 10 år. 2021 gick hon en 1-årig 

  mediumutbildning hos Anna-Lena Wikström.  

Chakrabalansering, är en guidad djupavslappning som hjälper dig att släppa ut gamla känslomässiga blockeringar från obearbetade händelser. Dessa blockeringar kan ligga i ditt undermedvetna och påverka ditt liv negativt. Vi har 7 olika chakran. Varje chakra är kopplad till olika känslor och även till en viss färg. Under denna balansering får du även mediala budskap som hjälper dig vidare. Under behandlingen kan tårar och känslor bli väldigt starka. Alla känslor behövs i våra liv, även de jobbiga. Det är när vi inte tillåter våra känslor att få finnas som blockeringar uppstår. Många upplever en stor lättnadskänsla efteråt.
Det går även bra att boka en massage, där du kan få mediala budskap.
Camilla ordnar kurser inom det mediala och kan bokas för sittningar, chakrabalasering på din ort.
Vill du bli guidad genom Camilla så bokar du din tid på camilla@rise-and-shine.se