coaching

Motiverande samtal/ Mental rådgivning/ Djupavslappning


Välkommen att boka in ett kostnadsfritt samtal för att gå igenom dina önskemål. Samt du får träffa mig och se om jag är rätt mental tränare för dig.
Samtalet tar ca 15 min.

VEM BOKAR SAMTAL?

Motiverande samtal handlar inte om ett särskilt område. Det är vårt mindset, vårt tankesätt, vi arbetar med. Du bestämmer vad du vill prata om. Hälsa, livsstil, arbete, relationer, konflikter, stresshantering mm. Samtal kan bokas enskilt eller i en parrelation, samt i grupper.

Motiverande samtal/ mental rådgivning är för dig som vill göra en bestående förändring. Vi tittar på ditt utgångläge idag. Lägger upp en strategi för att nå ditt mål.  Om du vill avslutar vi varje samtal med en guidad djupavslappning. Under avslappningen kommer du ned i en frekvens där du känner en lugn skön varm känsla. Här ebbar stress och tankesnurr ut. I detta avslappnade läge använder vi visualisering, föreställningsförmåga och din kreativitet för att bygga upp den förändring du vill genomföra. Detta är inte nytt för dig, utan du gör det redan idag. Skillnaden är att här blir du medveten om att du gör det. Här kan du nyttja din potential, dina resurser och kreativitet för att må bättre och lära dig hur du styr ditt liv i en positiv riktning på alla plan. 

1. Bli medveten om det omedvetna- Få en förståelse för hur vi fungerar.

2. Acceptera ditt nuläge som blir ditt utgångsläge.

3. Verktyg och tekniker för att göra en bestående förändring.


“Våra liv styrs av våra vanor , värderingar och våra inlärda program.  När vi inte mår bra eller vill genomföra större förändringar behöver vi bryta dessa inlärda program. Samt se över våra värderingar och vad vi faktiskt står för idag. Det är omöjligt att göra en förändring genom att göra som vi alltid har gjort. Är du redo att gå utanför din komfortzon och arbeta med ditt mindset ? Välkommen att boka din tid.”

Ord som många säger om Camilla. Pedagogisk, lugn , tydlig.


Ett samtal 900 kr 90 min
Boka 3 ggr 1800 kr 45-60 min
Boka 5 ggr
Boka 5 ggr Ungdom upp till 23 år.
2900 kr
2375 kr
45-60 min
45-60 min


Hem » Personalutveckling » utveckling