Front Page

Rise and Shine: background-color: rgb(240, 240, 240);

Rise and Shine för din personliga utveckling är ett företag som arbetar med helhetshälsa genom ett holistiskt synsätt. Vilket betyder att hjälpa kunder att nå optimal hälsa, fysiskt mentalt och spirituellt. Dance Together är ett biföretag till Rise and Shine. Dance Together erbjuder motion, glädje och utmaning i form av gruppträningspass i konceptet Fortgjort och danskurser i bugg och modern fox.

Camilla Wellsén startade sitt första företag 2002 och har sedan dess utvecklat sin verksamhet genom utbildningar och vidareutbildningar inom flera områden inom hälsa. Genom utbildning och av många års erfarenhet har Camilla förstått vad begreppet helhetshälsa betyder. Det är fullt möjligt att läka kroppen, men det är omöjligt att läka bara en del ,då vi är en helhet. Söker du för smärta och värk i nacke axlar eller bröstrygg, så betyder det inte alltid att det är något fel på dina muskler eller något du gjort fysiskt. Du behöver se över vad det är som orsakar dina symptom. T ex Stress, kost, sömn. Din mentala hälsa spelar en stor roll i ditt mående. Vad du tänker för tankar och vad dessa tankar ger dig för känslor. Lever du med känslor som sorg, oro, rädsla, ilska, svartsjuka, avundsjuka skapar dessa spänningar och blockeringar i din kropp.

Kroppen är gjord för att klara tillfällig anspänning, men när vi går runt med långvarig spänning får vi ej tillräckligt med syre. Kroppen får aldrig tid till avspänning eller avkoppling. Vilket i sin tur skapar syrebrist och smärta. Vilket i sin tur kan skapa sömnbrist och brister på näringsämnen, mera oro och mera spänning. Detta blir ett ekorrhjul som snurrar på i en negativ riktning. Sjukdom kan uppstå. Det kan vara svårt att ta sig ur detta ekorrhjul då man ofta letar efter fysiska svar på smärta. Här är det viktigt att se över helheten och bit för bit arbeta för en långsiktig hållbar förändring. Tillsammans med Camilla kan du få hjälp att reda ut vad som är bästa vägen för dig.

Varmt välkommen att läsa mer om mina behandlingar och kurser.
Camilla Wellsén

Rise and Shines vision
Att med enkla medel få till en långsiktig hållbar förändring i samhället. Där fokus ligger på friskvård och eget ansvar. Där vi tillsammans verkar för en friskare bättre värld.
59